Hoppa till innehåll

Mindre än tre veckor kvar!

Eller: att publicera en bok, allt jag aldrig gjort förr.

Nu är det mindre än tre veckor kvar tills Ett Glas Efter Midnatt får se dagens ljus på riktigt, och det känns som att varje dag innehåller något nytt jag aldrig har gjort eller upplevt förr.

För lite drygt två veckor sedan fick jag hem provtrycken av EGEMs pocket-utgåva och jag grät öppet när jag fick hålla min första bok i handen! En vecka senare kom provtrycket på den inbundna versionen och det var naturligtvis också en mäktig upplevelse! Nu går jag och väntar på att tryckeriet ska bli klara att skicka ut min faktiska beställning, och frustrationen når stundvis oanade höjder!

Att organisera och planera en releasefest är ytterligare en ny upplevelse, en jag definitivt hade underskattat vidden av: det var betydligt knepigare att hitta lokal än jag trodde, exempelvis. Nu ser det dock ut att lösa sig mer än galant och förhoppningsvis kan inbjudningar gå ut inom ett par dagar! Håll utkik i mailen, ni som förbeställt boken! 😉

Till sist har jag börjat marknadsföringsarbetet och att sälja in sig själv och sin bok till bokhandlar, recensenter och pressen är DEFINITIVT en ny upplevelse! En spännande och stundvis läskig upplevelse! Det har dock börjat bära frukt: en boksignering (på Söderslätts Bok & Papper i Trelleborg) är bokad till 1 december i år (se länk nedan för eventet!), och ytterligare en eller två är på gång.
På ämnet marknadsföring har jag även börjat ordna med marknadsföringsmaterial och liknande: att beställa en Rollup med min bok och mitt ansikte på är en högst märklig, om än nödvändig upplevelse. Kommer även behöva fundera på och införskaffa en del Merch, tror jag. Hit me up om ni har några tips eller förslag!

Nå, det här var sannerligen en matig uppdatering, så jag nöjer mig här.
Tills nästa gång.

Länkar

Boksignering i Trelleborg: https://www.facebook.com/events/452370652339153/

Förbeställning: http://www.gunnarsodergren.se/ett-glas-efter-midnatt

Publicerat iFörfattarskapHenley-arkien

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright 2021 Gunnar Södergren