Hoppa till innehåll

Idag händer det!

Idag publiceras min debutroman: Ett Glas efter Midnatt, ett många månaders förberedelser, fixande, slitande, mailande och trixande! Från idag boken tillgänglig i ett gäng olika butiker: såväl fysiska som online (se nedan för detaljer)! Nu finns det verkligen ingen återvändo, nu är min bok… publicerad…

Ge mig en minut…

AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Iiiiiiiiiiiiiiiih! *pust* AAAAAAAAAAH!

…sådär, nu är jag tillbaka.

Idag är kulmen på vad som är en drygt fyra år lång process. 1 november 2015 började jag skriva denna roman som en del av NanoWrimo, och jag kom ungefär halvvägs till tävlingens tilltänkta 50 000 ord. Efter det skrev jag av och till på boken fram till juli 2016 när det absolut första utkastet blev färdigt.
Min första alfaläsare, Fanny Nordgren, tog sig därefter an detta utkast och jag vill minnas att den röda pennan gick varm. Från hösten 2016 fram till slutet av 2018 låg boken till stor del och vilade: jag petade på den ibland, arbetade på lite terminologi och min world-bulding, men skrev inte mycket.
Sen, 1 januari 2019, tog det fart igen, för då hade jag bestämt mig: boken skulle publiceras under året! Jag skaffade ISBN-nummer, letade upp en bra omslagsdesigner (den eminenta Mia Fallby) och började på allvar redigera och fixa i boken. Ytterligare två korrekturläsare (mina underbara vänner Nicklas Brandin och Simon Erlandsson) och en lektör (Sofie Arvidsson på Glimmerängs) tog sig an manuset och med deras kommentarer förändras boken från grunden! Titel bestämdes till sist, distributör kontaktades och tryckerier granskades. 1 augusti lanserade jag en förbeställningskampanj som gick ÖVER FÖRVÄNTAN!

Och idag, 25 november 2019, publiceras så äntligen Ett Glas efter Midnatt!

Om ni är nyfikna på vad boken egentligen handlar om, så hittar ni mer information här, och om ni vill köpa den så finns länkar till butiker nedan!

Vill ni köpa ett (signerat) exemplar direkt av mig, så ta en kik i Kalendern och se var och när ni kan hitta mig!

Välkomna, kära läsare, till Måndöttrarna!

Pocket

Scifi-bokhandeln:
https://www.sfbok.se/produkt/ett-glas-efter-midnatt-202051
Adlibris:
https://www.adlibris.com/se/bok/ett-glas-efter-midnatt-9789151904665
Bokus:
https://www.bokus.com/bok/9789151904665/ett-glas-efter-midnatt/

E-bok

Adlibris:
https://www.adlibris.com/se/e-bok/ett-glas-efter-midnatt-9789151904689
Bokus:
https://www.bokus.com/bok/9789151904689/ett-glas-efter-midnatt/

Publicerat iFörfattarskapHenley-arkien

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright 2021 Gunnar Södergren